Prosjekter for RK Elektro Ørland

Her kommer noen ord som beskriver de ansatte og deres arbeidshverdag:

Jørn:
Ørlandsavdelingens prosjektleder. En travel, profesjonell kar, alltid med et smil på lur. Dagene til Jørn består ofte av befaringer, kalkuleringer og generell veiledning av både kollegaer og kunder.

Runar:
Han er å se på en firemannsbolig ved Underhaugsveien på Brekstad. I tillegg er Runar blitt en skikkelig racer på solceller.

Jon Gunnar:
Jon Gunnar er for tiden utleid til fiberavdelingen ved Rissa Kraftlag. Her har han blant annet vært i Revsnes for flust av fiberoppkoblinger, og har nå startet opp på fiberinstallasjoner ved Humstad-Dolmset i Åfjord og Hårberg-Rønne på Ørlandet. I tillegg til veldig mange fiberoppdrag, sier aldri Jon Gunnar nei takk til små serviceoppdrag rundt om i kommunen.

Karl Petter:
Karl Petter er en trivelig kar som tar alt av serviceoppdrag på strak arm. De siste ukene har han også vært å se på bredbåndinstallasjoner, av typen fast mobilt bredbånd. Her har han kjørt Fosen rundt på oppdrag, helt fra Follafoss i nord til Hasselvika i sør.

Hans-Martin:
Hans-Martin er vårt nye tilskudd på Ørlandet og han er en veldig faglig dyktig person, med fortid som elektrolærer ved Fosen VGS. Han er for tiden utleid til Nortek i Åfjord og gjør en flott figur der på Norteks prosjekt med bygging av aktivitetshus.

Terje:
Terje har lang fartstid i yrket. Han har drevet eget firma og har derfor gode kvalifikasjoner som vi i Rissa Kraftlag er heldige med å få på laget. Han er en stor bidragsyter for RK, og for tiden er han RKs ansikt utad på offshorearbeid.

Idar:
Idar er også en kar med lang fartstid i yrket. Er det noe du skulle hatt hjelp til hjemme stiller Idar opp, punktlig og profesjonell med et sterkt faglig dyktig hode.

Morten:
Morten er også ny hos Ørland elektro. Han er en ivrig, lærevillig og veldig trivelig kar. Han er lærling hos oss og kan derfor være å se innen alle våre arbeidområder

Johan:
Johan er også lærling hos oss på Ørland Elektro. Han er en trivelig, selvstendig og lærevillig kar som stiller opp på et blunk. Han er for tiden utleid til Rissa-avdelingen, hvor han blant annet er innom fiber i disse dager.

Pågående prosjekter: 

Firemannsbolig ved Underhaugsveien på Brekstad er kommet halvveis, med 4 røropplegg.

Vi foretar menge installasjoner av hjemmeladere for elbil. Karl Petter kjører rundt om på hele Fosen for installasjoner av trådløst bredbånd og andre serviceoppdrag. Vi er i startgropa på et mulig stort samarbeid med Svinsås Eiendom, som har en god del eiendommer og jobber med flere prosjekter. Vi er involvert på flystasjonen gjennom Forsvaret hvor vi har jobbet en god del med AWACS-prosjekter. Nye Bjugn brannstasjon og nye lokaler for Oddmund Groven på Reitan Næringspark er andre større prosjekter hvor vi har hatt ansvaret for alt av elektriske installasjoner. 

Vi går nå i gang med elektriske installasjoner på to nye eneboliger med Fosenhus.  Vi har fått mange anbefalinger i markedet i Ørland og Bjugn og det gjør at oppdragsmengden er stor. For å fortsatt har kort reponstid ser vi stadig etter muligheter for å øke antall elektrikere. Er du en god elektriker eller kjenner noen, så ta kontakt!

 

Runar og Morten vært på en god del solcelle-installasjoner, og vi ser at interessen for solcelle har skutt i været.