Våre ansatte og noen av våre prosjekter

Våre ansatte

Jørn:
Avdelingsleder elektro RK Ørland. En travel, profesjonell kar, alltid med et smil på lur. Dagene til Jørn består ofte av befaringer, kalkuleringer og generell veiledning av både kollegaer og kunder.

Runar:
Runar er vår anleggsleder med kompetanse innen service, bolig, næringsprosjekter og svakstrøm. I tillegg er han vår mester på solcelleanlegg med ansvar for utførelse, tekniske løsninger og dokumentasjon av alt fra små hytteanlegg, solceller tilpasset boliger og større solcelleanlegg for gårder og næringsbygg. Runar bidrar også inne på kontoret med oppgaver innen prosjektoppfølging og kalkulering.

Jon Gunnar:

Jon Gunnar er delaktig i fiberutbygginga til Rissa Kraftlag. De siste store prosjektene har vært oppkobling av kunder i Revsnes, Humstad-Dolmset og Hårberg-Rønne. I tillegg fiberoppdrag, er Jon Gunnar ofte på serviceoppdrag rundt om i kommunen.

Karl Petter:
Karl Petter er elektriker og tar alt av serviceoppdrag. Han jobber også med  bredbåndinstallasjoner, av typen fast mobilt bredbånd. Her har han kjørt Fosen rundt på oppdrag, helt fra Follafoss i nord til Hasselvika i sør.

Hans-Martin:

Hans-Martin har tidligere vært elektrolærer ved Fosen VGS, men vi var så heldige å få han med på vårt team ved RK Ørland. Hans Martin er som våre andre elektrikere en faglig dyktig person, og han dekker serviceoppdrag av variert størrelse rundt om på Fosen.

Morten:
Morten er også ny hos Ørland elektro. Han er en ivrig, lærevillig og veldig trivelig kar. Han er lærling hos oss og kan derfor være å se innen alle våre arbeidområder

Idar:
Idar er også en kar med lang fartstid i yrket. Er det noe du skulle hatt hjelp til stiller Idar opp, punktlig og profesjonell med et sterkt faglig dyktig hode.

Pågående prosjekter: 

Vi foretar mange installasjoner av hjemmeladere for el-bil. Karl Petter kjører rundt om på hele Fosen for installasjoner av trådløst bredbånd og andre serviceoppdrag. Vi samarbeider med flere lokale utbyggere, på flere prosjekter i Bjugn, Ørland og Lysøysund. Nye Bjugn brannstasjon og nye lokaler for Oddmund Groven på Reitan Næringspark er blant våre større prosjekter hvor vi har hatt ansvaret for alt av elektriske installasjoner. 

Vi har fått mange anbefalinger i markedet i Ørland og Bjugn og det gjør at oppdragsmengden er stor. For å fortsatt har kort reponstid ser vi stadig etter muligheter for å øke antall elektrikere. Er du en god elektriker eller kjenner noen, så ta kontakt!

 

Runar og Morten vært på en god del solcelle-installasjoner, og vi ser at interessen for solcelle har skutt i været.